Arkadics oy

Inner game of music

Kurssin sisältö

Kurssi ohjaa hallitsemaan henkistä epävarmuutta ja esiintymisjännitystä, sekä auttaa parantamaan itseluottamusta ja keskittymiskykyä.

Kaikki ihmisen luomat pelit koostuvat kahdesta osasta, sisäisestä ja ulkoisesta pelistä. Tavoitellessamme unelmia ja päämääriä eteemme tulee usein yllättäviä esteitä. Ei ole väliä pelaatko tennistä, olet mukana liike-elämässä tai teet musiikkia, kaikissa aktiviteeteissa on omat haasteensa ja keinot niistä selviämiseen. Huippusuorituksiin kaikilla aloilla vaaditaan rauhallista ja keskittynyttä mieltä, joka luottaa alitajuntaan ja antaa sen toimia rauhassa.

Peliareena voi olla yhtä hyvin tenniskenttä, toimisto tai konserttisali, ja esteinä vastustajan rystylyönti, liike-elämän säälimätön kilpailu tai instrumentin konstikas sormitus. Ulkoisen pelin tavoitteet voivat liittyä pisteen voittamiseen, kauppojen solmimiseen tai haastavan kuvion soittamiseen vaivatta.

Sisäinen peli tapahtuu omassa mielessämme. Pelinappuloina ovat mm. pelot, epäilykset, sekä omaa toimintaa rajoittavat uskomukset ja self-talk. Tätä peliä pelaamme itseämme vastaan.

Ulkoisen pelin voittaminen edellyttää sitä, että saamme ensin sisäisen pelimme tasapainoon. Tämä edellyttää itseluottamusta, keskittymiskykyä, sekä taitoa selviytyä ja palautua haastavista tilanteista.

 

Kurssilla käytettävä oppimateriaali:

W. Timothy Gallwey; The Inner Game Of Tennis

Barry Green & W. Timothy Gallwey; The Inner Game Of Music

Shad Helmstetter; The Power Of Neuro-Plasticity

Kenny Werner; Effortless Mastery